Online booking frisør

Find din favorit blandt vores dygtige medarbejdere – og foretag din booking online. Alle frisører hos Hot N’ Tot har gennemført den 4-årige faguddannelse på Frisørskolen i København.

Dygtige hænder og varme hjerter

De ansatte i salonerne er ikke kun dygtige frisører, de er også smilende og positive mennesker, der udstråler livsglæde og imødekommenhed. Vi fokuserer på at give alle vores kunder en helstøbt oplevelse - og det går videre end den flotte frisure eller den fejlfrie hårfarvning. Vi elsker at have med mennesker at gøre. Giv os et kald, eller foretag online booking af en frisør herunder.

Frisør og kosmetolog Christel

Christel

Christel er som en fisk i vandet - frisør og kosmetolog er det rigtige valg for hende. Med sin passionerede tilgang til faget og tro på egne evner, har hun altid været selvstændig - og hun har med butikkerne i Lyngby og Bagsværd nu 6 frisørbutikker på cv’et. Når Christel tager imod dig i salonerne, byder hun dig samtidig velkommen i sit hjem.

Frisørelev Cecilie

Cecilie

Cecilie er vores skønne elev. Hun er altid sød, smilende og imødekommende - på trods af, at hun har sit hyr med at holde styr på os andre.

Frisør Josefine

Josefine

Josefine er vores stolte jyde. Josefine er uddannet som grøn frisør. Josefine er meget ansvarsfuld og dygtig, med stort engagement. Hun vil mest være i Bagsværd, men kommer også til Lyngby.

Frisør Belinda

Belinda

En frisør fra vores egne rækker. Belinda er udlært hos frisør Hot N Tot og er efter et smut forbi Stender tilbage i folden, hvor hun hører til. En meget erfaren og kreativ frisør.

Frisør Nadia

Nadia

Nadia er startet hos os efter at have været hos Cha Cha Cha i mange år. Nadia har en stor erfaring, og er med sit gode humør, altid klar til at blive udfordret af dig og dit hår.

Frisør Hanne

Hanne

Hanne er en voksen pige med erfaring fra både Stender og Cha Cha Cha. Hanne har deltaget i mange kurser inden for klippe- og farveteknik og står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan få lige netop den frisure der passer dig.

Frisør Camilla

Camilla

Camilla er specialist i striber og farvning. Camilla er rigtig god til at klippe børn og dig.

Frisør Zenia

Zenia

Zenia er specialist i striber og farvning. Zenia er vores allesammens blæksprutte, som med sit vilde overblik har styr på os alle.

Frisør Aysu

Aysu

Der er ikke meget andet at sige end ’perfekt’.

Frisør Nesrin

Nesrin

Beskrivelse er på vej

Frisør Emma

Emma

Beskrivelse er på vej

Frisør Katrine

Katrine

Beskrivelse er på vej

Frisør Lasse

Lasse

Beskrivelse er på vej

Frisør Nadja

Nadja

Beskrivelse er på vej

Frisør Natasja

Natasja

Beskrivelse er på vej