Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Frisør Hot n Tot
Menu

Online booking frisør

Find din favorit blandt vores dygtige medarbejdere - og foretag din booking online. Alle frisører hos Hot N’ Tot har gennemført den 4-årige faguddannelse på Frisørskolen i København.

Dygtige hænder og varme hjerter

De ansatte i salonerne er ikke kun dygtige frisører, de er også smilende og positive mennesker, der udstråler livsglæde og imødekommenhed. Vi fokuserer på at give alle vores kunder en helstøbt oplevelse, og det går udover den flotte frisurer eller den fejlfrie hårfarvning. Giv os et kald, eller foretag online booking af en frisør herunder.

christel

Christel

Christel er som en fisk i vandet - frisør og kosmetolog er det rigtige valg for hende. Med sin passionerede tilgang til faget og tro på egne evner, har hun altid været selvstændig - og hun har med butikkerne i Lyngby og Bagsværd nu 6 frisørbutikker på cv’et. Når Christel tager imod dig i salonerne, byder hun dig samtidig velkommen i sit hjem.

 
cecilie

Cecilie

Cecilie er vældig sød og meget glad for at klippe. Cecilie elsker at klippe børn

 
belinda

Belinda

En frisør fra vores egne rækker. Belinda er udlært hos frisør Hot N Tot og er efter et smut forbi Stender tilbage i folden, hvor hun hører til. En meget erfaren og kreativ frisør.

 
nadia

Nadia

Nadia er startet hos os efter at have været hos Cha Cha Cha i mange år. Nadia har en stor erfaring, og er med sit gode humør, altid klar til at blive udfordret af dig og dit hår.

 
hanne

Hanne

Hanne er en voksen pige med erfaring fra både Stender og Cha Cha Cha. Hanne har deltaget i mange kurser inden for klippe- og farveteknik og står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan få lige netop den frisure der passer dig.

 
camilla

Camilla

Camilla er specialist i striber og farvning. Camilla er rigtig god til at klippe børn og dig.

 
zenia

Zenia

Zenia er specialist i striber og farvning. Zenia er vores allesammens blæksprutte, som med sit vilde overblik har styr på os alle. Hun elsker at klippe børn.

 
aysu

Aysu

Der er ikke meget andet at sige end ’perfekt’.

 
katrine

Katrine

Speciale: Avanceret Hud/Eyelash Extensions.
Katrine er uddannet kosmetiker fra CPH WEST, med speciale i hud og hud problemer. Hun arbejder med Ph-formula, som er et semi-medicinsk produkt. Katrine er også uddannet vippeteknikker og anvender produkter fra blink.

 
nadja

Nadja

Nadja R. er vores søde og meget kække Bornholmer. Nadja har en solid erfaring og udfører sit arbejde med en fantastisk perfektion. Nadija er absolut en humør bombe i Bagsværd, men desværre må vi undvære Nadja indtil august 2017, da hun er hjemme på barsel.

 
natasja

Natasja

Natasja er Christels højre hånd. Hun tager sig af alt Christels kemiske arbejde. Natasja klipper også børn - og er virkelig god til det. Hun har en fantastisk tålmodighed.

michelle

Michelle

Hos Michelle er der styr på tingene, det er alt fra klip til striber. Her får du hvad du beder om.

 
ann-kathrine

Ann-Kathrine

Ann-Katrine har erfaring inde for styling og farve, og er rigtig god til at hjælpe dig med at finde den rigtige stil som passer til din personlighed.

 
cille

Cille O.

Cille O. har prøvet meget i sine mange år i faget. Her er du altid sikker på at du får hvad du beder om. Cille kan alt fra børn til permanent.

 
sandra

Sandra K.

Sandra bestod sin svende prøve med en bronzemedalje, og står klar med stilsikre råd og vejledning til dit nye hår.

 
emilie

Emilie B

Emilie er frisør, så hvis det er hår der skal have en tur, er Emilie altid et godt valg.

 
Zenia

Zenia B

Zenia er fantastisk til sit arbejde – alt bliver til et mesterværk. Klip, striber og farve, Zenia kan det hele.

 
Katrine B

Katrine B

Katrine er vores alle sammen elev, der forstår at holde overblikket og kan sætte os andre i gang. Hun er fantastisk.

 
Michelle

Michelle B

Michelle er den der har været hos os i længst tid. Med sit gode humør og sit dygtige håndværk har Michelle altid travlt.

 
Julie

Julie

Julie har speciale i avanceret hud og Eyelash-extensions. Julie er negletekniker (forlængelse og shellac). Derudover har Julie også taget flere kurser i professionel Spray Tan.

 
ornament